Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

    Όταν πριν μέρες είχαμε γράψει το άρθρο ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ πιστεύαμε ότι κάποιοι που τους έλκει η ραδιουργία το κουτσομπολιό και οι τρομερές θεωρίες θα ασχολιόντουσαν και λίγο με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης. Δεν περιμέναμε να συμβούν πράγματα και θαύματα.
    Ένα λοιπόν άρθρο του blog Παλιοπαρέα  με τίτλο COSA MOSTRA που σχολίαζε δεκαέξι θαμώνες ,της γνωστής  καφετέριας που έχουν καταλάβει οι Κρεμμυδικοί, με λεπτομερείς χαρακτηρισμούς  είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεγάλη στην παρέα. Όλοι έψαχναν ποιος ήταν ο αρθρογράφος. Το αποτέλεσμα ήταν να κατέβει το άρθρο και σήμερα που επιχειρήσαμε να μπούμε στην σελίδα  είδαμε το παρακάτω:

Το ιστολόγιο καταργήθηκε

Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL paliopareamoschatou.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.
      Καταργήθηκε το ιστιολόγιο έχοντας όμως φέρει μεγάλο πλήγμα στις σχέσεις των θαμώνων. Βέβαια ο λόγος της ανάρτησης ποτέ δεν θα γίνει γνωστός ήταν για σάτιρα; για πλάκα; είχε πολιτικές σκοπιμότητες; είχε προσωπικές σκοπιμότητες; Άγνωστο. Βέβαια ίσως θορυβήθηκε ο διαχειριστής στο άκουσμα ότι κάποιοι έχουν κινήσει διαδικασίες να βρεθεί ο αρθρογράφος και για να σβήσει τα ίχνη διέγραψε το ιστιολόγιο, ίσως δεν γνωρίζει ότι αν τυχόν κάποιος το προχωρήσει μπορεί να μάθει αρκετά και ας έχει σβήσει ίχνη υπάρχουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι το συγκεκριμένο ιστιολόγιο είναι παρελθόν. Μαθαίνουμε επίσης ότι και άλλοι έχουν κινήσει διαδικασίες να βρεθούν ιδιοκτήτες blogs όντας θιγόμενοι από άρθρα και σχόλια που φιλοξενούν. ίδωμεν.
      Εμείς τους προτείνουμε να ασχοληθούν με τα θέματα τις πόλης (μαθαίνουμε ότι οι εργαζόμενοι στο Δήμο είναι έξαλλοι γιατί είναι απλήρωτοι καιρό και σκέφτονται να προβούν σε κινητοποιήσεις ) και να αφήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας.

άρθρο του 'καυστικού'

1 σχόλιο: