Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

FOX EROTODIKION



Επειδη σε καποιους εκατσε "βαρια" η Μιχαλονακου,ας φρεσκαρουν τα αγγλικα τους γιατι αυριο εχει Fox News!

 ·  · 20 ώρες πριν από κινητό · 

Αυτό είναι το σχόλιο του Τοπάρχη μας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να
ομολογήσουμε ότι τώρα πάθαμε σοκ για να χαρεί λίγο το παιδί. Αλλά ας το δούμε λίγο σοβαρά.
 Είναι λυπηρό και ίσως επικίνδυνο να βλέπουμε νέους με γερασμένα μυαλά που χρησιμοποιούν μεθόδους που θα πρέπει να αποφεύγονται , με σοβαρά κρούσματα έπαρσης, είναι απογοητευτικό. Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο τους και τις ευθύνες τους και χρησιμοποιούν την θέση που τους δόθηκε από τους Δημότες αυτής της πόλης για την επιβεβαίωση του 'εγώ' τους. Θέλουν καθημερινά να μας επιβεβαιώνουν την άκρατη φιλοδοξία να ανέβουν ψηλά με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Δεν ξέρουμε τις διασυνδέσεις που τυχόν έχει το συγκεκριμένο άτομο και που με ποιο τρόπο τις απέκτησε και γιατί αλλά είναι πασιφανές ότι γίνεται για λόγους αυτοεπιβεβαίωσης και προβολής. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε τα συμφέροντα και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να μπαινοβγαίνει στα κανάλια. 

Είναι ακόμα πιο λυπηρό όταν κάποιος δεν δέχεται την κριτική και την σάτιρα , είχε μάθει βλέπετε στα στημένα άρθρα και στα video των  blogs που τον προωθούν.
Καταλαβαίνουμε επίσης ότι μέσα σε όλη αυτή την κρίση του τόπου και κυρίως του κόμματος του προσπαθεί να ανέβει και να λάβει κάποιο καλύτερο ρόλο και γιαυτό προσπαθεί να έχει δημοσιότητα με κάθε τρόπο θυσιάζοντας και την τοπική ιδιότητα του. Δικαίωμα του ότι κάνει.
Μια συμβουλή μόνο ,ας διαβάσει την ιστορία με τον Ίκαρο , να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του για το καλό της πόλης και νέος είναι έχει πολύ χρόνο να ανέβει επιδεικνύοντας προπάντως  έργο, εκεί πάσχουμε σήμερα. Όχι κάναμε ένα σικέ θέμα με τους μετανάστες και μια λαοσύναξη για τις ...ανες και γίναμε εθνοσωτήρες.
Το καλάμι είναι too much χαμήλωσε το λίγο.
Αλλά αν τον ελκύουν τα καλοπιάσματα δεν χαλάμε χατίρι για τον νάρκισσο Τοπάρχη μας :
Πάμε μεγάλε, Πάμε Τιτανοτεράστιε, Πάμε Στελεχάρα, Πάμε Δημαρχέ μας, Πάμε Εθνοσωτήρα μας Άντε και στο CNN.
εεεε; μια χαρά. Τόσα κοπλιμέντα ούτε στο blog επικοινωνίας σου και τσάμπα.
Ρίχνε λιγότερο κάρβουνο μην κάνεις κανένα μπαμ.




άρθρο του καυστικού

2 σχόλια:

  1. τι ψώνιο το παιδί όλο με κουστούμια είναι πόσο χρόνων είναι; Έτσι εκπροσωπεί την νεολαία; θέλει να μοιάσει στους κουστουμάδες που μας κυβερνούν; Γεμίσαμε με πολιτικάντες κλώνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή