Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΕΘΑΝΕ... ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ

Πριν λίγες μέρες τα στρατευμένα μέσα ενημέρωσης της Δημοτικής Αρχής μας ανακοίνωσαν ότι το καρναβάλι κόβεται λόγω κρίσης. Ένας θεσμός που είχε κάνει παντού γνωστή την πόλη μας πέθανε. Η αιτία η κρίση. Συμφωνείτε με αυτό ή όχι είναι γεγονός.
Συγκινήθηκα ταμάλα για την ευαισθησία που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή για όλους εμάς, στεναχωρήθηκα που ο τοπάρχης Tolis δεν θα γυρίζει από κανάλι σε κανάλι να μας διαφημίζει τον εαυτό του (μπορεί βέβαια να βγει πάλι σε κανένα πάνελ να πει τον πόνο του).
Βέβαια άλλοι Δήμοι κάνανε καμπάνιες 4-5 μήνες πριν και βρίσκανε χορηγούς και χορηγούς για να γίνει το καρναβάλι τους και αυτοί κρίση έχουν. Δεν έχουμε και τον Παπαδόπουλο που τουλάχιστον έκανε κάτι 'πονηρό' όσο ήταν.ΑΧ ΑΧ ΑΧ. Άντε τώρα να πηγαίνουμε στο σπάταλο καρναβάλι της Νίκαιας - Ρέντη.
Ρε παιδιά τόση πολύ ευαισθησία γιατί δεν είχατε όταν ψηφίζατε τα 'έξοδα' κίνησης των Προέδρων των Νομικών Προσώπων ή όταν κάνατε τις αξιοκρατικές προσλήψεις των ειδικών συμβούλων και του Γ. Γραμματέα; Κοντά στα 300.000 ευρώ τον χρόνο δεν μας κοστίζουν όλα αυτά; Σταματήσατε το Καρναβάλι για το δικό σας Τριώδιο;
Εσείς δεν παράγεται έργο καταστρέφετε, έχετε αρχίσει να γίνεστε επικίνδυνοι.
Αλλά ο κόσμος δεν κοιμάται και σύντομα θα αρχίσουν τα νταούλια (όχι της Τσικνοπέμπτης)
Μέχρι τότε δεν θα ήταν κακή ιδέα να γίνει μια παρέλαση με εσάς Καρνάβαλους , αλλά βέβαια μετά θα έχετε θέμα ποιος θα μπει πρώτος , άκυρο λοιπόν.
Τελικά το Καρναβάλι πέθανε (το πέθαναν όπως και τα τυχόν έσοδα πολλών επαγγελματιών της πόλης που θα παίρναν μια ανάσα οικονομική) ΖΗΤΩ οι Καρνάβαλοι (της πόλης μας)!!!



άρθρο του Καυστικού








Υ.Γ. Τελικά η πληροφόρηση του MAPAPRODUCTION επιβεβαιώθηκε ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ 2.06



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου