Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

    Αρχικά να σας ευχηθώ καλή Χρονιά ευτυχία και με δουλειά (όπως λένε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER).
    Δυστυχώς όμως το άρθρο μου θα είναι πολύ επικριτικό ειδικά για κάποιους που έχουν κάνει χόμπι το στυλ του 'καλοχαιρέτα'. 
    Την πρώτη μέρα της χρονιάς λοιπόν είπα και εγώ να πάω ,έχοντας κοιμηθεί νωρίς σχετικά, στην κοπή της πίτας του νέου Δήμου μας έχοντας ενημερωθεί σχετικά από το διαδίκτυο -βλέπετε άλλοι ενημερώνονται μέσω αλληλογραφίας και sms, αν και έμαθα ότι πολλοί δεν καλέστηκαν ή δεν τους στάλθηκαν sms δημιουργώντας θέματα και υποψίες μεθόδευσης ή ανοργανωσιάς-.
   Πρόσωπα πολλά και γνώριμα, απλός κόσμος και φυσικά οι Δημοτικοί Άρχοντες μας ,αρκετοί από αυτούς με τσίμπλα στο μάτι , ίσως λόγω του κεφιού που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ώρες.


Όλα καλά και ΤΣΟΥΠ το ΜΠΑΜ σιγά σιγά εμφανίζονταi πρώην ή νυν μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ άλλοι μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο άλλοι από τα πλάγια. Χαιρετούρες φιλιά κακό, λέω δεν μπορεί θα έχουν καλεστεί και από άλλα κόμματα εφόσον καλέστηκαν (κακώς κατά την γνώμη μου) αλλά φευ δεν ήρθε κανείς άλλος. Πολλοί από τους παρευρισκομένους είχαν ενοχληθεί, αλλά είχαν ακροβολιστεί στην πολύπαθη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου πραίτωρες και το έριχναν στο καλαμπούρι ή κάνανε κανά sssssss. Μοιράστηκαν οι πίτες, μίλησαν οι άρχοντες , ο δε Δήμαρχος μίλησε μια ώρα περίπου για να πείσει και να πειστεί ότι το έργο που κατάφεραν σε τόσο λίγο διάστημα ούτε ο Φαραώ με τις Πυραμίδες , εγώ όμως είχα σκάσει είχαν καλεστεί εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα ή μόνο κάποιοι 'φίλοι'. 
Εν Τέλη έμαθα , ναι φίλοι μου είχαν καλεστεί συγκεκριμένοι 'φίλοι' κάποιων μόνο  από το ΠΑΣΟΚ επίσημα και ερωτώ λοιπόν :
Η Δημοτική Αρχή στο Πρόγραμμα της δεν ανέφερε ότι ήταν κατά του Μνημονίου και πως είναι ταφόπλακα της κοινωνίας;
Η Δημοτική Αρχή δεν ψήφισε κείμενο κατά της οικονομικής Κρίσης και να βρεθούν οι υπαίτιοι;
Η Δημοτική Αρχή δεν ψήφισε κείμενο κατά του τέλους της ΔΕΗ και που έλεγε πως θα συμπαρασταθεί σε όποιους δεν το πληρώσουν!;
Η Δημοτική Αρχή δεν έβγαλε κείμενο υπέρ του εργατοπατέρα συνδικαλιστή της ΔΕΗ που συλλήφθηκε επειδή απειλούσε ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες;
Η Δημοτική Αρχή δεν φωνάζει για τα κενά του 'Καλλικράτη' και για τις επιχορηγήσεις που μειώνονται;
Η Δημοτική Αρχή για ότι δεν μπορεί δεν τα ρίχνει στην κυβέρνηση;
ΝΑΙ
ΝΑΙ φίλοι μου ΝΑΙ ''..μα καλά γιατί καλεί τους άμεσους υπαίτιους όλων των παραπάνω;'' θα ρωτήσετε 
Μια είναι η απάντηση μαζί τους ήταν πάντα, βοηθιούνται από αυτούς και βοηθάνε έπρεπε να δείξουν την πραμάτεια τους , τον λαό τους να κρατήσουν τα κεκτημένα τους. Όσο για τα παραπάνω ψηφίσματα    αποδεικνύονται φθηνοί  λαϊκισμοί χείριστου επιπέδου ,πιστεύουν ότι έτσι μπορούν να μας ξεγελάσουν. 
ΔΕΝ ξέρω ποιοι είναι χειρότεροι αυτοί που μας έφτασαν στην κατάσταση που είμαστε πολιτικοί κτλ ή αυτοί που το παίζουν φίλοι τους και τους γλείφουν περιμένοντας καμιά κεντρική θεσούλα και μετά στον λαό οι ίδιοι βρίζουν τους φίλους τους που έγλειφαν πριν λίγο. Τουλάχιστον για να χαρούν τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.
Εδώ και πολύ καιρό λέμε ότι το γιαούρτι θα έρθει σύντομα.


ένα άρθρο του 
'Καυστικού'

2 σχόλια: