Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗ-ΤΩΡΑ και ΣΧΟΛΙΑ



"ΔΡΑΣΗ-ΤΩΡΑ, Ανακοίνωση!"



ΠΟΣΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ;
 ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ;

Η Δημοτική κίνηση Μοσχάτου - Ταύρου «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!» διαφωνεί απολύτως με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προσλάβει ΚΑΙ Γενικό Γραμματέα στο Δήμο μας (δημόσιο υπάλληλο σε υπουργείο και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) με ετήσια αμοιβή 40.000 ευρώ όταν ήδη έχει προσλάβει πέντε (5) Ειδικούς Συμβούλους.

Αποτελεί επίσης πρόκληση το γεγονός ότι εκτός από τους έξι δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που κατέχουν έμμισθη θέση σύμφωνα με τον κώδικα (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και 5 αντιδήμαρχοι), ο κ. Δήμαρχος εισηγήθηκε την αμοιβή των Προέδρων και των Αντιπροέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου που εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί, ο Δήμαρχος σε ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο άφησε να εννοηθεί ότι άλλοι έξι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα έχουν αντιμισθία από τον Δήμο: δυο (2) πρόεδροι σχολικών επιτροπών, δυο (2) αντιπρόεδροι και δυο (2) από την Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση.

Την ίδια στιγμή οι μισθοί των δασκάλων του Πνευματικού Κέντρου που θα ασχοληθούν με θέματα πολιτισμού και αθλητισμού θα είναι ανταποδοτικοί, δηλαδή θα πληρώνονται από τα αδρά δίδακτρα που θα πληρώνουν οι δημότες !!!!

Την ίδια στιγμή ένα χρόνο μετά την ψήφιση του «Καλλικράτη», η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζει ένα ζοφερό παρόν επιφορτισμένη συνεχώς με νέες αρμοδιότητες χωρίς επιχορηγήσεις, χωρίς προσωπικό χωρίς τίποτα να προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον αν δεν ανατραπεί η σημερινή πολιτική συγκυβέρνηση.

 Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με τις ενέργειές τους αυτές αποδεικνύουν την ταύτιση της πολιτικής τους με αυτήν της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το υπάρχον αντιλαϊκό πολιτικό σύστημα που πεθαίνει και με αυτή τους την πολιτική και νοοτροπία δεν θα τους δώσουν οι δημότες καμιά τύχη στο καινούργιο που έρχεται.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από ανελέητη λιτότητα, ανεργία , φορολογία, απολύσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων, κατάργησης κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, σε μια περίοδο που επανέρχονται τα «κατοχικά» συσσίτια, οι ενέργειες της δημοτικής αρχής προκαλούν το λαϊκό αίσθημα.

17-1-2012








Αυτή είναι κύριοι και κυρίες η ανακοίνωση της Δράσης Τώρα (κάλιο αργά παρά ποτέ)
Εμείς τα έχουμε θίξει καιρό και πλέον που γίνεται γνωστό το πως βλέπει κάποια πράγματα η Δημοτική Αρχή  δικαιωνόμαστε και μόνο αυτά;;; 5500 ευρώ έξοδα Δημοσίων Σχέσεων 600 ευρώ για χορωδιακές εκδηλώσεις 3000ευρώ έξοδα για παιδική γιορτή και και και και και ........
Ευχάριστο που βγήκε Δελτίο Τύπου πως γίνονται ενέργειες να παραμείνει η Δ.Ο.Υ και το Ι.Κ.Α . 

λέτε στις καθυστερήσεις  να δοθεί το φιλί της ζωής;
μπαα δεν νομίζω τάκη

1 σχόλιο: