Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΈΠΙΚΙΝΔΥΝΟ΄ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ' ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ

       Το καρναβάλι όπως έγραψα στην προηγούμενη μου παρέμβαση μου δεν πραγματοποιήθηκε εν τέλει, φάγαμε κράξιμο από κόσμο και από κανάλια, είδαμε και τον κύριο επί τον πολιτιστικών να αναφέρει on camera  τους λόγους (με ιδιαίτερη ένταση και άγχος, ας πάρει συμβουλές από τον Τοπάρχη που τα παίζει στα δάκτυλα αυτά) πέρασε κι αυτό. Ο κόσμος κοροϊδεύει και γελάει.
      Δυστυχώς όμως καλά κρατεί το άλλο 'καρναβάλι' το οποίο γίνεται εντόνως επικίνδυνο... Ας πάρουμε από την αρχή τα πράγματα.
      Θέμα  δημιουργήθηκε (και σοβαρό) μετά από τραυματισμό αθλητή στο γήπεδο Μοσχάτου. Ο πρόεδρος του ΑΟΜ κατηγόρησε ευθέως ,μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πρόσωπα και καταστάσεις. Οι κατηγορίες του ήταν πολύ σοβαρές (ειδικά όταν μιλάμε για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων). Άμεσα  υπήρξε επίσημη!!! απάντηση από το Δημάρχου για το θέμα και φυσικά δεν ξέχασε ν αναφέρει ότι ...<Θεωρώ ότι η προσωποποίηση ευθυνών στην παραπάνω περίπτωση είναι άδικη και υποβολιμαία και δεν συμβάλλει στη λύση των όποιων χρόνιων προβλημάτων που αποτελεί κοινό τόπο για το συμφέρον της πόλης και των αθλητικών συλλόγων>
Ωραία ηθική ευθύνη (ποτέ) δεν υπάρχει μπλα μπλα μπλα και είναι υποβολιμαία η προσωποποίηση ευθυνών... Πάει λοιπόν και ο πρόεδρος του ΑΟΜ και χωρίς να μασήσει τα χώνει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, τα χώνει και η αντιπολίτευση και τελικά ο Δήμαρχος ζητάει συγνώμη για το κείμενο του!!! 

Επειδή η υποκρισία έχει και τα όρια της ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: βγάζει Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μιας πόλης επιστολή που απαντάει σε σχόλια στο facebook !!! και μετά ζητάει συγνώμη για αυτά που έγραφε το κείμενο του!!!! Θα ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. 
Εντάξει το επικοινωνιακό το πέτυχε ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έγραφαν τα blogs -site -δελτία τύπου προς τον κόσμο -πρόβατα (που μας θεωρούν) λέει και μια συγνώμη και όλα μέλι γάλα. Τελικά ή δεν του γράφουν ωραία κείμενα και δελτία (άρα τον εκθέτουν 'δικά' του άτομα) ή στραβά αρμενίζουμε.

      Μιας που ανέφερα για τα blogs-site-δελτία τύπου, έμαθα ότι κόπηκε για κάποιες ώρες η επίσημη σελίδα του Δήμου (μπορεί να ξέχασαν να την πληρώσουν) και που είναι το πρόβλημα;;; αφού έχει τα blogs -site- δελτία τύπου ίσως καλύτερα να την κόψουνε την επίσημη σελίδα τελείως και να κάνουμε οικονομία να τα βγάζουν αυτά, δεν είναι τίποτα μια συνεδρίαση όπως αυτήν με τα έξοδα παράσταση θυμάστε .... για το καλό του τόπου πάντα.

      Στην ίδια συνεδρίαση τέθηκε και  θέμα για τις κοτσάνες που έχει κάνει ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος με τον προϋπολογισμό του Δήμου. Ειδικότερα αναρωτιόνταν κάποιοι με το τι έχουν γίνει τα χρήματα που είχαν  κρατηθεί από το 2005 για την αγορά του οικοπέδου Καψίλη (κάποιοι λένε ότι είναι κοντά στα 2.500.000 ευρώ κάποιοι άλλοι 3.000.000 ευρώ). 
Εν τέλει πέρα που χάνουμε το οικόπεδο που κάποτε -υποτίθεται- ήταν βασικός στόχος του Δήμου όταν ρωτήθηκαν για το που είναι τα λεφτά (έκλεισαν και τα μικρόφωνα λένε διάφοροι) ακούστηκαν τα φοβερά..... πήγαν σε άλλες 'πληρωμές' ....., δεν φταίμε εμείς ...... ο παλιός ο Δήμαρχος ......(πουσαι Ταξιάρχη πάρε το τουφέκι, αυτοί που τους έδωσες το δαχτυλίδι έχουν σκάψει ένα λάκκο πολλών μέτρων), .....η παλιά διοίκηση φταίει.... !!!!
( αλήθεια η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων δεν ήταν στην παλιά διοίκηση; ο Δήμαρχος δεν ήταν Αντιδήμαρχος στην παλιά διοίκηση;; Και ακούστηκε και το φοβερό , το γιγαντοτεράστιο <ότι τώρα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ >
ΩΠΑ ΩΠΑ εσύ κύριε που το πες αυτό βγάζεις ψεύτη τον Τοπάρχη -Λεφτά δεν υπάρχουν...  θυμάστε;;;  http://mosxato-sos.blogspot.com/2011/09/blog-post_23.html-;;;;

Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική, να κλαις ή να γελάς;
Σίγουρα όμως είναι επικίνδυνοι. 
Λαέ, κόσμε φίλοι φίλες μάθετε το τι γίνεται γιατί το 'καρναβάλι' αυτό θα σου στοιχίσει και σου στοιχίζει.
Εσείς κύριοι της Διοίκησης σας το έχουμε πει ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ  θα έρθει και ΔΕΝ θα κοιτάξει συμπολίτευση -αντιπολίτευση ( αλήθεια θα κάνουν καμιά ενέργεια ή μόκο;;) θα σας πάρει όλους η μπάλα.... 




Υ.Γ.Δήμαρχε μην βάλεις άλλον να μου απαντήσει, ούτε τον γενικό... θα εκτεθείς..... 


ένα άρθρο του 'καυστικού'

1 σχόλιο: