Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΟ...ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ

    Αυτό το οποίο συμβαίνει στην πόλη μας είναι κωμικοτραγικό, είναι αισχρό. Οι συνένοχοι της κατάστασης και της κατάντιας που έχουμε έρθει, αυτοί που μοιράζουν 300.000 ευρώ σε 'ημετέρους' προέδρους Ν.Π.και επιτροπών,σε ειδικούς συμβούλους, γραμματείς και Φαρισαίους, των απευθείας Διαγωνισμών αντί να σιωπήσουν και να κάτσουν τουλάχιστον να κάνουν κάτι για την πόλη που έχει γεμίσει με λακκούβες, που τα μισά μαγαζιά είναι κλειστά, που η ανεργία κτυπάει κόκκινο κάτι ρε αδερφέ  να κάνουν ουσιώδες, ΒΓΑΖΟΥΝ αφίσα όπου επενδύουν ξεδιάντροπα στον πόνο και στην δυστυχία του κόσμου.Επενδύουν στην δυστυχία που μας έφεραν ΑΥΤΟΙ  που τόσο καιρό γλύφανε.
    Η τόσο αισχρή προπαγάνδα ότι' εμείς δίνουμε φθηνές πατάτες' και το παίνεμα  ότι δημιουργήθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο (δεν λένε όμως ότι είναι έργο της Αρχιεπισκοπής βεβαίως βεβαίως)....
Αν είναι δυνατόν παινεύονται που υφίσταται Κοινωνικό Παντοπωλείο αντί να βρουν πολιτικές ώστε να μην είναι αναγκαίο. Καλά δεν θα αναφέρουμε για την μείωση των δημοτικών τελών μετά το σκάνδαλο του οικοπέδου Καψίλη τα λόγια είναι περιττά.
     Είναι τραγικό, είναι προκλητικό είναι τουλάχιστον ντροπή... ευελπιστώ κάποιοι σοβαροί κύριοι της Δημοτικής Αρχής να κατανοήσουν την μέγιστη π@π@ρι@ που κάποιοι - κάποιος έκαναν- έκανε.

Και εσείς κύριοι της αντιπολίτευσης πολύ ήσυχοι κάθεστε, να ξέρετε ότι ο κόσμος δεν θα δεχτεί εμείς τα λέγαμε στα συμβούλια ...συνυπεύθυνοι θα είστε....
Βγείτε στο λαό του Μοσχάτου- Ταύρου και μιλήστε.
Αλλιώς και για σας (όπως λέει ένας φίλος)
ΓΙΑΑΑΟΥΡΤΤΤΤΤΤΤΤ
άντε καλή ψήφο...

1 σχόλιο: