Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΟΜ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ' -


Όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνεται η ανησυχία μας ότι κάποιοι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες αυτής της πόλης είναι λίγοι αλλά κυρίως επικίνδυνοι. Είναι φανερό ότι έργο δεν μπορούν να δείξουν αλλά χειρότερα δεν μπορούν να κάνουν ούτε διαχείριση καταστάσεων . Στέλνουν την πόλη μας στο κατήφορο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΜ:
'Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου θα ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με το ήδη γνωστό θέμα που προέκυψε σχετικά με τα γηπεδα της περιφέρειας τα οποία θεωρούνται ακατάλληλα και δόθηκε εντολή να σφραγισθούν.
 Εν προκειμένω για το Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω:
 Κανένας από την καθ'υλην αρμόδια Δημοτική αρχή επίσημα δεν μας ενημερώσε αρχικά για το θέμα που δημιουργήθηκε,ούτε για τις όποιες τυχόν εξελιξεις θετικές η αρνητικές. Θεωρούμε ότι οι "έχοντες έννομο συμφέρον" όπως το αθλητικό μας σωματείο έπρεπε να γνωρίζει νωρίτερα την εξέλιξη αυτή. Η δημαρχία ήταν ενήμερη απο την προηγούμενη Παρασκευή,ίσως και νωρίτερα.
 Ο Πρόεδρος της ομάδος ενημερώθηκε από την ΕΠΣΠ την Δευτέρα 06/03/12 για το θέμα και επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κον Ευθυμίου για να πληροφορηθεί σχετικά  στις 11.00.Ο Δήμαρχος την δεδομένη στιγμή βρισκόταν καθ'οδόν προς την περιφέρεια προκειμένου να συζητήσει με τον κο Λιακόπουλο (περιφέρεια) το ζήτημα αλλά δεσμεύθηκε να τον ενημερώσει μετά το πέρας της συνάντησης πράγμα το οποίο δεν έγινε.
 Την ίδια μέρα επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Ομάδας οι κύριοι Ντερέκας,Σπανάκης,Κρεμμύδας,Σιώκας,Ζώταλης,Τουφεξίδης,Μελίστας,Πηνιώτης και εξέφρασαν την στήριξη και συμπαράστασή τους στο σωματείο που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Δ'κατηγορία, ζητώντας του να μεταφέρει καθησυχαστικό μήνυμα προς τους γονείς των μικρών αθλητών των Ακαδημιών.Εθεσαν παράλληλα εαυτούς και τους συνδιασμούς που εκπροσωπούν,συνοδοιπόρους στην δοκιμασία αυτή και υπεσχέθησαν πλήρη αγωνιστική συμπαράταξη. Σας ευχαριστούμε όλους σας τον καθένα προσωπικά καθως και τους ανθρώπους που εκπροσωπείτε.
 Τα προβλήματα είναι του γηπέδου και ευθύνη έχει η Δημοτική Αρχή.Δεν είναι προβλήματα του Α.Ο. Μοσχάτου καθώς δεν είναι το "χωράφι" που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.Είναι η Δημοτική περιουσία και αυτή που είναι υπόλογη για λάθη,παραλλείψεις η κατασκευαστικές αστοχίες είναι η Δημαρχία.
 Ο Α.Ο. Μοσχάτου για μερικούς επιλήσμονες είναι ιστορικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1926 και θα υπάρχει με η χωρίς γήπεδο. Ακόμα και να το κλείσουν,αφού αναλάβουν όλο το πολιτικοκοινωνικό κόστος,εμείς θα κάνουμε προπονήσεις ακόμα και στην κοίτη του Ιλισσού!!!
 Αν μερικοί σύμβουλοι του Δημάρχου θεώρησαν ιδανική ευκαιρία το πόρισμα της επιτροπής (η οποία ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ τιμωρεί τον χρήστη για τις παραλλείψεις του ιδιοκτήτη...δηλ. ο νοικάρης φταίει που μένει στο αυθαίρετο όχι ο ιδιοκτήτης)να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους ήταν λάθος τραγικό.Αν όλα αυτά ήταν κάποιο παιχνίδι εξουσίας και πολιτικής που σκοπό είχε,εν κατακλείδι,να σταματήσουν να έχουν λόγο διαμαρτυρίας οι γονείς και τα σωματεία που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες άθλησης ήταν μεγάλο ατόπημα και ιστορικό λάθος!!! Προειδοποιήσαμε ότι δεν θα θέλαμε στο τέλος της χρονικά παρατεταμένης δίκαια αγωνίας μας να δουμε "σωτήρια" παρέμβαση που θα δώσει το γήπεδο στην χρήση των σωματείων και παράλληλα να διασφαλιστούν τα..."βουλωμένα στόματα"... Δεν θέλαμε να αποδεχτούμε συνειδησιακά τέτοιες πρακτικές. Από την άλλη πιεζόμαστε χρονικά από την ΕΠΣΠ η οποία αν δεν είχε απαντήσει η Δημαρχιακή Αρχή μέχρι αύριο το πρωί,θα όριζε αλλού σε οποιο διαθέσιμο γήπεδο τον εντός έδρας αγώνα μας της Κυριακής με τον Αμπελακιακό.Ετσι φυσικά θα είχαμε απωλέσσει και το πλεονέκτημα του γηπεδούχου με όποιες επιπτώσεις μπορεί να είχε αυτό στην τόσο κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος.
 Γνωρίζαμε πως άλλοι Δήμαρχοι με ανάλογο πρόβλημα στο γήπεδο, όπως ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Γήπεδο Σιταποθηκών, το έλυσε άμεσα και ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη.Τόσα χρόνια ήταν καθεστώς στο Δήμο αυτό και παλιοί παράγοντες του τότε ΟΝΑ έλυναν το ζήτημα σε μία ώρα αναλαμβάνοντας την ευθύνη οι ίδιοι.Ας ερωτηθεί ο Αρης Κρεμμύδας πόσες φορές έβγαλε τα σωματεία από το ίδιο αδιέξοδο.
 Μήπως το γήπεδο θα αλλάξει αύριο προς το καλύτερο η προς το χειρότερο?Οχι βέβαια!Ολοι ξέρουν την κατάστασή του.Γιατί αυτή η σπουδή να κλείσει άμεσα?Τι εξυπηρετούσε? Τι πρέπει να υποθέσουμε όταν Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και νύν υπεύθυνοι της Αθλητικής επιτροπής του Δήμου συμπεριφέρονται απαξιωτικά προς τον Πρόεδρο του συλλόγου μας?
 Ο Πρόεδρος του σωματείου μετέφερε όλους τους παραπάνω προβληματισμούς στον κο Αναστόπουλο Γεώργιο τηλεφωνικά σήμερα το πρωί.
 Η απάντηση του κου Αναστόπουλου που σημειώνουμε έχει θητεύσει στην Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου ήταν "...Ακου Φαναρίτη,είσαι χθεσινός στον Α.Ο. Μοσχάτου και εγω δεν μιλάω με χθεσινούς γιατί έχω Ιστορία..." Επίσης να μην τον ξαναενοχλήσει ποτέ και του έκλεισε το τηλέφωνο!!!
 Ο Φαναρίτης είναι ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μοσχατου και η επικοινωνία του ήταν θεσμική και όχι προσωπική. Ετσι απαιτούμε να είναι και οι απαντήσεις των αρμοδίων τιμώντας τους θεσμούς και σεβόμενοι τον ρόλο τους.
 Φαίνεται ότι χάνεται η ψυχραιμία από πολλούς,υπό το βάρος των περιστάσεων και των πιθανών επιπτώσεων.
 Από ότι καταλάβαμε και αποτέλεσε και θέμα στο έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου μας κατά τον κο Αναστόπουλο δεν επιτρέπεται η συμμετοχή νέων ανθρώπων - "ΧΘΕΣΙΝΩΝ" - στον Α.Ο. Μοσχάτου!! Γιατί? Οι υπόλοιποι σαν τον ίδιο γεννήθηκαν παράγοντες η πολιτικοί?Μήπως ενοχλούνται συγκεκριμένα κέντρα που έχουν χάσει τα ερείσματά τους? Μήπως παραλλειψαμε να τον ευχαριστήσουμε σε κάποια ανακοίνωση και ενοχλήθηκε?
 Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου δεν δέχεται απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν και πόσο μάλλον για τον Πρόεδρο του Συλλόγου.Δεν δέχεται οποιουδήποτε είδους ωμές και άκομψες παρεμβασεις στα εσωτερικά του σωματείου.
 Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό του "Χθεσινού" στον κο Αναστόπουλο ως
 Νεόκοπο και άπειρο στην Δημοτική σκηνή και τον δικαιολογουμε μερικώς για την αδυναμία του να διαχειριστεί την φόρτισή του (γιατί άραγε?) Καλούμε το Δήμαρχο να ανακαλέσει στην τάξη τον σύμβουλό του. Καλούμε το Δήμαρχο να "παραιτήσει", αφου κανείς δεν αναλαμβάνει μόνος του την ευθύνη,όποιον συντέλεσε στην αρνητική αυτή κατάσταση με το πόρισμα της περιφέρειας. Υπάρχει υπεύθυνος Αθλητικής Επιτροπής στον Δήμο.

 Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με το γήπεδικο όπως ενημερωθήκαμε προσωπικά απο τον ίδιο τον Δήμαρχο νωρίς σήμερα το απόγευμα, λύθηκε προσωρινά με την παρέμβαση του Ιδίου ,και το παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας στις 15.30. Ήδη ενημερώθηκε παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου η ΕΠΣΠ να ορίσει το παιχνίδι στο προγραμμά της.Δήμαρχε σε ευχαριστούμε.

 Από πλευράς μας δηλώνουμε οτι δεν υποχωρούμε σε καμία από τις θέσεις που έχουμε κατά καιρούς εκφράσει.Συνεχίζουμε τον αγώνα για την σωστή και ασφαλή άθληση,παλεύουμε για να κάνουμε τον Α.Ο. Μοσχάτου πρότυπης λειτουργείας σωματείο βασιζόμενοι στις αρχές της συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης.

 Καλούμε τους γονείς σε αγωνιστική επαγρυπνηση καθώς δεν θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας "Νομάδες" η "Αθίγγανους". Είναι κρίμα και δεν το αξίζει κανένα παιδί.

 Δεν είναι αυτοσκοπός για μας οι ανακοινώσεις επί παντώς επιστητού,όμως τώρα για 15η φορά φέτος για διάφορα θέματα ο κόμπος ξαναματαέφτασε στο χτένι...Νισάφι πιά!!! Έχουμε και αγωνιστικά ζητήματα για να ασχολούμαστε!

 Μετά τιμής

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου

 Υ.γ αν κάποιοι δεν έχουν διάθεση να μας στηρίζουν τουλάχιστον  ας μην μας βάζουν εμπόδια.
 Υ.γ2 αν ο Α.Ο. Μοσχάτου χάσει την άνοδο ας είναι μόνο απο αγωνιστικούς λόγους.
 Υ.γ3 δεν είναι σωστό όλα να τα φορτώνεται μόνος του ο Δήμαρχος.
 Υπάρχει και ο υπεύθυνος της Αθλητικής Επιτροπής που μπορούσε να πάρει
 την ευθύνη και να μην γίνει καν θέμα'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου