Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ

     Ο ένας είναι o Aρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας με πλούσιο συνδικαλιστικό παρελθόν , πολλές περγαμηνές κτλ. Βέβαια στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές χτύπησε δυνατά η καρδούλα του μέχρι να βγει οριστικά η απόφαση που επικύρωσε την θέση 2 της παράταξης του. Πλέον, μετά τους σιδηροδρόμους, ασχολείται πιο ενεργά και με τα θεία (μάγκας ο τύπος λέει αν χρεωκοπήσουμε θα την γλυτώσουμε θα μονάσουμε, παίζεις με αυτά;) Πρόσφατα από τους κερδισμένους στις εκλογές της ΠΕΔ.
Ο άλλος  είναι νεοπαράγοντας της περιοχής μας. Ήταν  από τους πρώτους που ασχολήθηκε με το blogging , υποστηρικτής του Ντερέκα αρχικά αλλά μετά προτίμησε τον νυν Δήμαρχο για το καλό της πόλης.
Τώρα ανταμείφθηκε και βγάζει τα δελτία τύπου του δήμου πρώτος και εκτελεί χρέη συμβούλου για θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος. Βλέπετε μάλλον ευαισθητοποιήθηκε ο Δήμαρχος , όταν πριν κανένα χρόνο του τα έχωνε μέσα από το blog  του, για το απορριμματοφόρο που Δήμου που μάζευε τα της ανακύκλωσης και είπε δεν μπορεί θα βρει λύσεις θα βάλει κανένα τεχνολογικό μαραφέτι να δημιουργεί παρεμβολές στις 'κακές' κάμερες που το κάνουν αυτό.
       Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτοί οι δύο εκτός από το ότι είναι συνονόματοι ;; Σίγουρα τοπικά ο ένας είναι εκλεγμένος Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης  ο άλλος απλά ένας διορισμένος. Τους ενώνει το μένος που έχουν προς τους κρεμμυδικούς και έχουν αγαστές σχέσεις. Φυσικά συνεργάζονται και σε θέματα ενημέρωσης με πάντα αντικειμενικό τρόπο.
Αλλά το μεγάλο κοινό είναι η αλλαγή στα κιλά τους που μας βάζει υποψίες ότι συνεργάστηκαν και σε αυτό. Και επειδή το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό θα θέλαμε να βγάλετε κανένα Δελτίο Τύπου με το όνομα της διαιτολόγου. Όχι για μας αλλά για τον λαό, θα πεινάσουμε που θα πεινάσουμε -με τις πολιτικές που ακολουθούν οι εκλεκτοί σας- να το κάνουμε σιγά σιγά. 
Άντε λοιπόν  παιδιά μας και  με μια καλή κοπέλα.
Το μόνο αρνητικό είναι  ότι πλέον δεν θα σας τραγουδάνε το παρακάτω άσμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου