Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ


Πολύ λυπηρά πράγματα φίλοι και φίλες γίνονται το τελευταίο καιρό , δεν ξέρω αν είναι των καιρών και βρίσκουν εύφορο έδαφος κάποιοι δήθεν 'δημοσιογράφοι' - bloggers του Μοσχάτου ή κάποιοι τους σιγοντάρουν και έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα αλλά φτάσαμε να πλήττονται (ίσως και άδικα) άνθρωποι, αξίες και υπολήψεις. Και εξηγούμαστε σ' ένα blog που δραστηριοποιείται στην πόλη μας ξέρετε από αυτά τα αντικειμενικά που ποτέ δεν αβαντάρουν κόσμο και δεν λογοκρίνουνε σήκωσαν ένα άρθρο για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για ένα άλλο άρθρο που ανέβασε ένα site (που τους χαλάει τα νερά) το οποίο καυτηρίαζε μια κίνηση του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου. Βλέπετε θίχτηκαν τόσο που έπρεπε να πάρουν θέση και να τα χώσουν στο ανταγωνιστικό φορέα ενημέρωσης ( αυτός ήταν κυρίως ο σκοπός τους). Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι μέσα από αυτό το άρθρο πραγματοποιήθηκε μια πρωτοφανή επίθεση σε μια συνδημότισσα μας η οποία έχει οικογενειακή σχέση με αρχηγό παράταξης.
 Ανώνυμος(!) αρχίζει να την κατηγορεί ότι κρύβεται μέσα στην ανωνυμία και πετάει λάσπη υπονοώντας ότι είναι η διαχειρίστρια του site που ανέβασε το άρθρο, κάνοντας διάφορους (άκομψους προς γυναίκα) χαρακτηρισμούς και ότι την έχει σταμπάρει να κάνει διάφορα ανώνυμα σχόλια στο παρελθόν.!! Και εμείς αναρωτιόμαστε πως ξέρει ότι έχει κάνει το συγκεκριμένο άτομο ανώνυμα σχόλια μήπως είναι διαχειριστής του blog ; Αν είναι αυτό σημαίνει φίλες και φίλοι ότι ελέγχουν τις IP κάθε σχολιαστή και αναγνώστη; Τα συμπεράσματα δικά σας. Πείτε όμως ότι είναι ο ανώνυμος κριτής ένας σχολιαστής, οι υπεύθυνοι του ιστιολογίου πως βγάζουν τέτοια σχόλια και εκθέτουν έτσι ένα πρόσωπο που μπορεί να μην έχει σχέση καν με όλα αυτά που λέει ένας σχολιαστής. Βέβαια στην συνέχεια υπάρχει άλλος ανώνυμος που λέει υπάρχουν τόσες με το ίδιο όνομα προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το θέμα και την νοημοσύνη μας(γιατί λογικά θα υπήρχαν αντιδράσεις). Σίγουρα τα μισά σχόλια έιναι γραμμένα από το ίδιο άτομο.
Αλλά γιατί γίνονται όλα αυτά; Υπάρχουν φίλοι και φίλες κάποια blog που κρατούν μονομερή στάση στα τεκτενόμενα της πόλης.- Πρόσφατα σε μια πυρκαγιά αφού κάλυψαν το γεγονός ανέφεραν και τα ονόματα δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Αρχής που πήγαν ...και για το νερό που έδωσε ο δήμος στην πυροσβεστική επειδή της τελείωσε το δικό της , ξεχνώντας να αναφέρουν και τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης (δική μας γνώμη δεν χρειάζεται να αναφέρεις κανένα γιατί δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό αλλά κάποιοι πρέπει να αβαντάρουν κάποιους για γνωστούς λόγους)-. Το άλλο site λοιπόν καυτηριάζει τέτοιες τακτικές έτσι οι bloggers του συστήματος πρέπει να βρούνε ποιοι είναι οι 'ανταγωνιστές' και χρησιμοποιούν λοιπόν ένα άρθρο για να κατηγορήσουν κόσμο, ξέρετε να ρίξουν δίχτυα και να πιάσουν ψάρια και όντας σίγουροι ότι είναι ή κρεμμυδικοί ή ντερεκικοί κτλ αλλά όχι δικοί τους εκθέτουν έτσι απλά κόσμο.
Αυτό φίλοι και φίλες λέγεται φασισμός , τέτοιες νοοτροπίες απαντούνται σε ολοκληρωτικά καθεστώτα  και επειδή δεν υπάρχει τσίπα από ότι φαίνεται και κάποιοι ευθύνονται για αυτή την κατάσταση στην πόλη ας λάβει ο καθένας τις ευθύνες του. 
Εμείς από εδώ δεν θα αφήσουμε να εκτεθεί κόσμος και επειδή υπάρχουν σχόλια που αφήνουν υπονοούμενα για δύο ανθρώπους τον κύριο Πατσουράκη και μια κοπελιά(ποια κοπελιά;) από ανώνυμους (αν και είμαστε κατά της καταγραφής της  IP των χρηστών μας) μπορούν να επικοινωνήσουν (αν το θελήσουν) μαζί μας να τους δώσουμε ότι στοιχεία χρειάζονται ώστε να τους προφυλάξουμε επιτέλους από καννίβαλους του Διαδικτύου. Δυστυχώς κάποιοι προσβάλλουν τον θεσμό του blog και είναι ανάξιοι να λέγονται bloggers.

Υ.Γ. όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε σχέση με τους παραπάνω αν θέλετε να προσπαθήσετε ξανά να γνωρίζετε ότι θα ενημερώσουμε και τους μελλοντικούς θιγόμενους .

Εμείς συνεχίζουμε με νέα άρθρα 
Η ομάδα του mosxatosos

1 σχόλιο:

  1. Εκ της συντάξεως!
    Μoschatodaily.gr.

    Ποτέ στην ζωή μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είσαι χρωματισμένος παραταξιακά κάπου για να γίνεις δεκτός!
    Ποτέ επίσης στη ζωή μου δεν χρησιμοποίησα κάποιον γνωστό για να πετύχω κάτι εις βάρους κάποιου άλλου!
    Είναι πια γεγονός η ύπαρξη της ιστοσελίδαςμ ας στην πόλη μας και αυτό φαίνεται να έχει ενοχλήσει κάποιους.
    Θέλουμε να τους πούμε όλοι μας εδώ που ανήκουμε σε αυτόν τον ιστότοπο,ότι εάν ο σχολιασμός γεγονότων και το σαρκαστικό χιούμορ τους ενοχλεί, μπορούν να αλλάξουν "συχνότητα".

    Δεν έχουμε προσβάλλει κανέναν ποτέ! Ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά και δεν πρόκειται να το κάνουμε!
    Αποφεύγουμε να δημοσιέυσουμε αναρτήσεις άλλων blogs του Μοσχάτου επειδή είμαστε εγωιστές και δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί τους.

    Όταν ακούω για έυρεση ip και καταγγελίες και μηνύσεις μου σηκώνεται η τρίχα, γιατί μου έρχονται στο μυαλό εικόνες χούντας και υπογραφών δηλώσεων μετάνοιας στους Κομμουνιστές!

    Δεν αναρτούμε θέματα άλλων παρουσιάζοντας τα ως δικά μας!

    Είναι φαίνεται πολύ κακό για κάποιους να μην μπορούν να χρωματίσουν κάποιον και έτσι να του δώσουν μιαν ταμπέλα! Δεν έχουμε δώσει τα ονόματα μας στην σελίδα, εάν και αυτοί που πρέπει μας ξέρουν, πιστέψτε μας, γιατί μόνο έτσι μπορείς να είσαι αντικειμενικός και αμερόληπτος!

    Αυτά!!!

    "Εστάλη στο mosxato-sos.blogspot.com, ως σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή