Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


      Μα καλά τι γίνεται εκεί στην πλατεία -κατά Κοραή πλευρά-; Ξέρετε εκείνο το μέρος που το λένε κάποιοι Κρεμμυδιστάν άλλοι των Στεναγμών. Τέλος  πάντων εκεί θα βρεις πολλούς θαμώνες μιας καφετέριας πιο δίπλα πιτσιρικάδες να παίζουν να φωνάζουν και καμιά φορά να μαρσάρουν τις μηχανές. Έχει απλούς ανθρώπους, συνταξιούχους , άνεργους , μισθωτούς , εκδότες , δασκάλους , μανάβηδες, τα πάντα. Γίνονται συζητήσεις, χαβαλές να περνάει η ώρα. Ωραία εικόνα. Αλλά την συγκεκριμένη καφετερία την έχουν καταλάβει και οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης οι κρεμμυδικοί. Αυτό φυσικά δεν είναι κακό.  Μια ερώτηση μόνο στους συμβούλους του Κρεμμύδα και σε όποιους είχαν κατέβει μαζί του ( ξέρετε κάτι τύποι με αλογοουρά κάτι εκδότες κάτι επαναστάτες κτλ) 
      Ρε παιδιά κάποιοι άνθρωποι σας εμπιστεύτηκαν στις εκλογές, το Μοσχάτο- Ταύρος δεν είναι μόνο η πλατεία στην Κοραή και επιτέλους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ τα θα θα θα... κάντε και τίποτα, όλο κριτική, ζυμώσεις , ιστορίες για αγρίους, συνωμοσίες και κουτσομπολιά και ουσία τίποτα. Έλεος πια, μπας και νομίζετε ότι είστε δήμαρχοι και εσείς και κάνετε όλο συνεδριάσεις; Κάντε και καμιά πρόταση της προκοπής. 

                      

Υ.Γ. Για να προλάβουμε κάποιους όπως ξέρετε δεν έχουμε υπαλληλικές σχέσεις στον Δήμο άρα μην προχωρήσετε στην ταλαιπωρία να μας καταγγείλετε για αφανής διαδικασίες και έτσι. Και να είχαμε βέβαια δε θα μας κάνατε και τίποτα φοβερό, όπως έχει δείξει και το πρόσφατο παρελθόν με άλλη περίπτωση. 




ένα άρθρο του 'καυστικού'

1 σχόλιο:

  1. Μου άρεσε πολύ το κάτι τύποι με αλογοουρά αν και ειρωνικό.Μπαίνω όμως στην ουσία.Τι μπορώ να κάνω εγώ πέρα από κριτική και προτάσεις.Δεν έχω κάποια αρμοδιότητα στο να παράγω.Η προσφορά μου όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι είναι να ακούω προβλήματα πολιτών να βλέπω πράγματα να ασκώ κριτική και να προτείνω.Πέραν τούτου ουδέν.Τελειώνω λέγοντας ότι η πλατεία αποτελεί μέρος συζητήσεων απλώς και τίποτα άλλο.Το ενδιαφέρον για την πόλη βγαίνει από τις συζητήσεις και τις επισκέψεις που κάνω σε διάφορες γειτονιές του Μοσχάτου και κατόπιν μέσω της κριτικής και των προτάσεων.

    Ζώταλης Δημήτρης ή αλογοουράς όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή