Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μεγάλο θέμα έχει γίνει για κάποιους η δημιουργία του blog μας. Θέλουν διακαώς να μάθουν από που ήρθαμε , τι σκοπούς έχουμε, ποιοί είμαστε, που ανήκουμε, αν είμαστε θηλυκά ή αρσενικά κτλ.
Μια φορά και μόνο θα σας πούμε ένα δυο πράγματα και τις σκέψεις που έχουμε.
Σε όλο τον κόσμο και φυσικά και  στην πόλη μας υπάρχουν και δραστηροποιούνται blogs. Τα blogs είναι μια πηγή έκφρασης του κόσμου και ενημέρωσης. Δυστυχώς αρκετά είναι στρατευμένα  έχουν σκοπό να μας δίνουν τροφή πληροφορίες με πολύ retus και πάντα εξυπηρετώντας ίδια οφέλη, μας σερβίρουν μια συγκεκριμένη θέση (αυτή που τους συμφέρει αλλά κυρίως αυτή που συμφέρει τους 'manager' που δίνουν λόγο). Πολλές φορές χρησιμοποιούν αυτό το όπλο της δημοκρατίας και μέσα από την ανωνυμία χαντακώνουν ανθρώπους και σπιλώνουν υπολήψεις.
Εμείς είμαστε μια παρέα ατόμων που δεν έχουμε προστάτες, δεν θέλουμε προστάτες, δεν ανήκουμε πουθενά αλλά κουραστήκαμε τα στημένα άρθρα και τις κίτρινες ειδήσεις. Δεν θα το παίξουμε δημοσιογράφοι απλά θα σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε και θα σατυρίζουμε κάποιες καταστάσεις κυρίως του τόπου μας και όχι μόνο. Απόφαση μας να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τον κόσμο από ανώνυμα σχόλια κακεντρεχή, για αυτό τον λόγο έχουμε το φιλτράρισμα στα σχόλια.
Επίσης θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι δεν μασάμε από απειλές ορισμένων ούτε φυσικά θα γίνουν γνωστές οι ταυτότητες μας. Σε όποιον δεν αρέσουν τα άρθρα μας να διαβάζουν άλλα blogs  μπας και  τους βάλουν και καμιά διαφήμιση. Δεν θα γίνουμε έρμαιο λογοκρισίας, ούτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το blog  για να γίνουμε παράγοντες ή δικαστές. Όλα στην φόρα λοιπόν. Επίσης θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι ούτε θα χρησιμοποιηθεί το blog  για να βγάζουμε χαρτζιλίκι από διαφημίσεις ούτε έχουμε σχέση με κάποιο άλλο blog ούτε επιθυμούμε να βγάλουμε και σιαμαίο blog πχ mosxatotavrossos κτλ και μην ενοχλήσουν 'managers' γιατί θα φάνε πόρτα.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρωτοφανή επισκεψημότητα που έχουμε  και εμείς θα το ανταποδώσουμε  λέγοντας αλήθειες.

3 σχόλια: