Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ

     Είναι γεγονός πλέον ο ΟΑΕΔ έφυγε, πάει, πέταξε και τσιμουδιά κανείς όπως θα φύγει και το ΙΚΑ και η Εφορία. Αυτά είναι κύριοι τα έργα της Δημοτικής Αρχής και κακώς που δεν τα έβαλαν και αυτά στις επιτυχίες τους. Κατάφεραν να μικραίνουν τον Δήμο που δεν είναι Δήμος Μοσχάτου αλλά Μοσχάτου- Ταύρου, αυτό είναι το έργο τους . Τώρα τόσοι Δημότες θα πηγαίνουν στην Καλλιθέα - αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής μας. Μπράβο άξια τα λεφτά. Αλλά για να θυμηθώ με ποιανού κόμματος την υποστήριξη βγήκε η Δημοτική Αρχή; Σωστά του ΠΑΣΟΚ. Για να Θυμηθώ ποιοι ήταν οι παρατρεχάμενοι βολευτές(συγνώμη βουλευτές)   που είχαν καλεστεί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου; Σωστά του ΠΑΣΟΚ. Και ξαναρωτώ γιατί εσείς πάνω εκεί στο Μέγαρο δεν κάνατε καμιά προσπάθεια να μην γίνει αυτό; Μόνο οι Ενωμένοι Πολίτες  έχουν βγάλει και έκανε παρέμβαση ο... Κυριάκος Μητσοτάκης. Εσείς τι κάνατε γιατί δεν βάλετε τον νεοπροσληφθέντα  Γραμματέα που έχει τόσες περγαμηνές κομματικής πορείας και αποκατάστασης στο ΠΑΣΟΚ να κάνει κάτι  (κοντά στα 4.000ευρώ θα παίρνει) ;;                                   Ξέχασα τρέχετε στις πίτες και στους αγώνες και φτιάχνατε τα έξοδα κίνησης των Προέδρων των Ν.Π. και ο Tolis έχει να κάνει δημοσιοσχετίστικες εκδηλώσεις για την Κρίση ( αλήθεια που βοηθάει αυτό τον Μοσχατιώτη;).
     Τι περιμένεις από ένα Δήμο χωρίς όραμα και στρατηγική όπου κυριαρχούν οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και μόνο η προσωπική και οικονομική ανέλιξη κάποιων έχει σημασία. Καλά δεν λέω για τους άλλους τώρα θυμηθήκανε να κάνουν παρέμβαση που κάνουν την πίτα. 
Φίλοι και φίλες είναι στο χέρι μας (όχι να τους μουντζώσουμε) να αλλάξει αρκεί να πούμε στον γείτονα, στον φίλο μας , παντού τι κουμάσια είναι αυτά που εμπιστευτήκαμε την τύχη αυτής της πόλης.
                              ΙΚΑ , ΕΦΟΡΙΑ , ΟΑΕΔ ΜΟΣΧΑΤΟΥ αιωνία η μνήμη σας θα σας θυμόμαστε....



άρθρο του ' Καυστικού'

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό παιδιά, έμαθα ότι σειρά θα πάρει και το Δημαρχείο, θα συστεγαστεί στο κοινωνικό Παντοπωλείο στον Ταύρο με εξοδα της εκκλησιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με προλάβατε!
    Λες και διαβάσατε ολόκληρο το project που είχα στο μυαλό μου, αλλά χαλάλι σας.
    Θα μου πεις, τι φωνάζεις, εδώ κλέβουνε ολόκληρες φόρμουλες σκευασμάτων που άλλον τον κάνουν ζάμπλουτο και άλλον τον ρίχνουν στα σκατά.
    Ειλικρινά ΓΕΛΆΩ με αυτά τα πετυχημένα του "καυστικού" και ταυτόχρονα ρίχνω και 2-3 γαμοσταυρίδια.
    Ποσώς με νοιάζουνε τα γραφειοκρατικά άνδρα, αλλά εδώ πια μιλάμε για την πλήρη παρακμή.
    Την τέλεια εγκατάλειψη.
    Δεν ξέρω αν αυτά γίνονται στο όνομα της περαιτέρω πτώχευσης και ξεφτίλας μας ή για χάρη του περιορισμού των δαπανών (αλήθεια υπερ ποιού)...
    Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μας δουλεύει μέχρι η Μαριλίζα και μέχρι ο ευφραδέστατος κ. Πέτρος Ευθυμίου.
    Τους κουβαλάμε τιμητικά στα χαροκόπια κι αυτοί μας κλάνουν και μας παίρνουν κάθε δημόσιο κατάστημα της προκοπής.
    Δήμαρχε, σε έχουνε για δεδομένο, όπως δεδομένους μας είχανε όταν μπετονάρανε το ποτάμι και το περνάγανε πάνω από τα κεφάλια μας.
    Το λοιπόν για παίχτο λιγουλάκι ΔΗΜΑΡ ή κάτι τέτοιο.
    Κάνε αρχή από το Σάββατο το μεσημέρι.
    Τράβα κατά Αγίου Κωνσταντίνου γιατί κόβουνε την πίτα τους (δεν θα σου πέσει και πολύ άγνωστη διαδικασία)...
    Α, και βγάλε και κανένα Δελτίο Τύπου για να το μάθουνε οι υπουργάρες της ΠΑΣΟΚοΠαπαδημικής κυβέρνησης και για να κάνουνε και καμιά δουλίτσα οι μισθοφόροι που μάζεψες στην Κοραή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πειτε μας ομως ποια δημοτικη παραταξη ειχε κρουση το κωδωνα του κινδυνου για την απομακρυνση των δημοσιων οργανισμων απο το δημο μας? και μαλιστα απο τον ιουνιο του 2011. Αυτα να μην τα ξεχναμε και να βλεπουν οι δημοτες ποιοι δημοτικοι συνδυασμοι ενδιαφερονται για το δημο και ποιοι για να ικανοποιησουν μονο τα προσωπικα τους κομματικα συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή